Termőföld ár és bármilyen kevert termőföld szállítás rendelés Budapest

TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS RENDELÉS +3630/9775-118

A TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BORÍTANI KÉPES, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE, KORREKT ÁRAKON. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

A TERMŐFÖLD  ÉS SZÁLLÍTÁS ÁRAK KISZÁMOLÁSÁHOZ HASZNÁLJA A LAP ALJÁN MEGTALÁLHATÓ KÖLTSÉGSZÁMÍTÓT VAGY KATTINTSON AZ ÁRLISTÁRA. EGYMÁS UTÁNI TÖBB FORDULÓ RENDELÉSEKOR A SZÁLLÍTÁS ÁRAKBÓL ESETENKÉNT ÁRENGEDMÉNYT ADOK. A TERMŐFÖLD KÉPEIT TELJES MÉRETBEN ITT NÉZHETI MEG.

AZ ÁLTALAM SZÁLLÍTOTT TERMŐFÖLD FOGALMA: Az önök számára szállított termőföld, kerti föld művelésből kivont fekete föld, közepesen kötött szerkezetű magas aranykorona besorolású szántóföld, melyet aratás, betakarítás után összedepóznak így megőrzi gyommentességét és termőképességét. A termőföld terítési vastagsága füvesítéshez 10-15 cm. A termőföld elterítés után kb 10-15 százalékot tömörödik ezért a termőföld szállítás rendelés előtt ezt vegye figyelembe. egy köbméter termőföld 10 cm vastagságban beleszámítva a tömörödést kb nyolc-kilenc négyzetméterre elég . Egy köbméter m3 termőföld 18 talicska mennyiség. 1 köbméter m3 termőföld súlya 1,6 tonna.

TERMŐFÖLD ÁR

Alapvető üzleti érdekem megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb termőföld ár és a legjobb termőföld minőség biztosítása és azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy  a termőföld szállítása után ön mint megrendelő maximálisan meg legyen elégedve.

A TERMŐFÖLD, FEKETE FÖLD,  KERTI FÖLD SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ELŐTT AZ ALÁBBI FELSOROLÁSBÓL KIVÁLASZTHATJA AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TERMŐFÖLD KEVERÉKET, MELYHEZ IGÉNY SZERINT MÉG KOMPOSZTOT IS TUDOK KEVERTETNI.

KERTI FÖLD, FEKETE FÖLD, TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

Talajművelésből kivont fekete kerti föld. minimum 10 cm vagy vastagabb feltöltéshez szállítom. Fű telepítéshez ez a termőföld önmagában megfelel. A fekete termőföld rögtartalma kb 8-10 százalék melyek maximum 10 centiméteresek, de a 10-15 cm vastagságú feltöltésnél nem jelent problémát.

MARHATRÁGYÁS, TRÁGYÁZOTT, TRÁGYÁS TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

A marhatrágyás termőföld a natúr termőföldből és marhatrágya egy az öt arányú keverékéből készül, magas tápanyagtartalmú föld. Ezt a termőföldet szállítom különböző növények, fák, bokrok , cserjék ültetéséhez, rossz minőségű termőföld feljavításához, konyhakert létesítéséhez. Ültetés előtt kérje ki hozzáértő véleményét, hogy az ön által ültetni kívánt növény számára megfelel-e a trágyás termőföld ilyen arányú keveréke.

TŐZEGES TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

A tőzeges termőföld húsz százalékban tartalmaz darált tőzeget, melyet a natúr termőföldhöz kevernek. A föld víztartó képességét javítja, lazítja és savanyítja. Elsősorban füvesítés előtti talajjavításhoz szállítom ezt a kevert termőföldet, vastagabb feltöltéshez vagy meglévő szikár talajhoz való keveréshez. A gyep szereti a tőzeges savanyú termőföldet.

TRÁGYÁS TŐZEGES TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

Ez a termőföld keverék egyötöd részben tartalmaz tőzeg-trágya keveréket az alap termőföldben. Felhasználható speciális igényű növények ültetéséhez alkalmas emelt ágyás, magas ágyás ládáinak feltöltésére, rossz minőségű meglévő talaj javításához bekeverve. Magas tápértékű és ásványanyag tartalmú termőföldkeverék.

DARÁLT, ROSTÁLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

A termőföld szállítás előtt a földet igény szerint ledaráltatom, rostáltatom, utána szállítom önnek. Az így keletkezett finom szinte rögmentes fekete kerti földet felhasználhatja pár centiméteres terítésbe, talaj kiegyenlítéshez vagy meglévő gyep talajának tápanyagokkal való megerősítéséhez, magas ágyás, emelt ágyás, virágládák feltöltő anyaga. A darált, rostált termőföld minősége az alap termőföldhöz képest nem változik csak a szerkezete lesz finomabb. Rostálni, darálni csak száraz időben lehetséges. Rostálással, darálással készült termőföld keverékek, melyek egy az öt arányban tartalmazzák a hozzáadott trágyát, tőzeget:

-Darált, rostált termőföld.

-Darált, rostált trágyás termőföld.

-Darált, rostált tőzeges termőföld.

-Darált, rostált trágyás termőföld tőzeggel.

DARÁLT TŐZEG SZÁLLÍTÁS

A darált tőzeg természetes úton keletkezett talajjavító anyag. Levegőtől elzárva képződik elhalt növényi részekből. Tápanyagban szegény, viszont javítja a termőföld víztartó képességét és kémiailag változtatja meg. Kiváló talajjavító, egyes növényeknek elengedhetetlen adalékanyaga a tőzeg. A fű is nagyon szereti. Kitermelés után, szállítás előtt ledarálják ezáltal kezelhető anyaggá válik.

MARHATRÁGYA SZÁLLÍTÁS

A marhatrágya a legtermészetesebb talajjavító anyag. Feljavítja a silány tápanyagtartalmú termőföldet ellátva a növények számára elengedhetetlen tápanyagokkal. A marhatrágya magában vagy termőfölddel keverve kerül szállításra.

TÖLTŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

Ez a föld feltöltéshez gödrök feltöltésére, durva tereprendezéshez, árkok, medencék helyének feltöltésére alkalmas. Meddő anyag. Növények számára tápanyagot nem tartalmaz. Összetétele változó, lehet agyagos föld, kavicsos föld, homokos föld vagy ezek keveréke.

Termőföld szállítás ár.   Darált tőzeg ár szállítás.   Marhatrágya ár szállítás   Komposzt ár szállítás Budapest.

TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS, I. II. III. IV. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.  KER, KERÜLET, ANGYALFÖLD, ZUGLÓ, KŐBÁNYA, PESTSZENTIMRE, ÚJPEST, PESTERZSÉBET, ÓBUDA, BÉKÁSMEGYER, ÁRPÁDFÖLD, BUDAFOK, CINKOTA, CSEPEL, MÁTYÁSFÖLD, RÁKOSKERESZTÚR, RÁKOSPALOTA, FÓT, DUNAKESZI, ÜRÖM, BUDAKALÁSZ, ECSER, MAGLÓD, PÉCEL, BUDAKESZI, POMÁZ, BUDAÖRS, CSÖMÖR, NAGYTARCSA, KISTARCSA, KEREPES, SZILASLIGET.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.