Kavics ár és bármilyen szemnagyságú mosott osztályozott kavics szállítás rendelés Budapest

KAVICS SZÁLLÍTÁS RENDELÉS +3630/9775-118

A KAVICS SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BORÍTANI KÉPES, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE, KORREKT ÁRAKON. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

A KAVICS  ÉS SZÁLLÍTÁS ÁRAK KISZÁMOLÁSÁHOZ HASZNÁLJA A LAP ALJÁN MEGTALÁLHATÓ KÖLTSÉGSZÁMÍTÓT VAGY KATTINTSON AZ ÁLISTÁRA. EGYMÁS UTÁNI TÖBB FORDULÓ RENDELÉSEKOR A SZÁLLÍTÁS ÁRAKBÓL ESETENKÉNT ÁRENGEDMÉNYT ADOK. KAVICSOKRÓL KÉSZÜLT KÉPEKET TELJES MÉRETBEN ITT TEKINTHETI MEG.

A KAVICS JELENTÉSE: A kavicsok magas kvarctartalmú kövek, melyeket a természet erózió és természetes csiszolódás által oválisra, kerekre alakított. Van a folyami kavics és a bányakavics. Ma már tisztaság tekintetében nincs köztük különbség. A kavicsokat sóderből nyerik ki rostálással, mosással utána kerül szállításra. A különböző méretű rostákon áthaladva a kavicsok osztályozódnak különböző szemnagyságúakra, eközben magas nyomású vízsugárral lemossák róluk a rájuk tapadt agyagot, homokot. Tehát az összes kavics fajták mosottak, osztályozottak, de felületi por lehet rajtuk. Színe összhatásában szürke ezen belül tartalmaz fekete, fehér, sárgás színű szemeket szürke kavics, vagy összhatásában sárga, de ez a színű tartalmaz fehér, barna, vörös, szürke szemeket is ez a sárga kavics. Felhívom a figyelmét, hogy a szemnagyságok megjelölése az átlagos méretet tükrözik, de előfordul, hogy a megadott méretet meghaladó nagyságú szemeket is tartalmaz és törött szemek is található bennük. Egy köbméter, m3 kavics 17 talicska mennyiség. 1 köbméter, m3 kavics súlya kb. 1,6 tonna.

KAVICS ÁR

Alapvető üzleti érdekem megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb kavics ár és a legjobb  kavics minőség biztosítása és azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy  a kavics szállítása után ön mint megrendelő maximálisan meg legyen elégedve.

A KAVICS SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ELŐTT AZ ALÁBBI FELSOROLÁSBÓL KIVÁLASZTHATJA AZ ÖN SZÁMÁRA SZÜKSÉGES KAVICS FAJTÁT.

GYÖNGYKAVICS, 4-8 MOSOTT OSZTÁLYOZOTT KAVICS SZÁLLÍTÁS

4-8 kavics. Ez a  mosott, osztályozott kavics fajta a gyöngykavics négy és nyolc milliméter közti szemnagyságú kavicsokat tartalmaz. Kerti járófelületek, kisebb termetű lágyabb szárú növények alá takarónak, játszótérre ütéscsillapító felületnek szállítom.

8-16 MOSOTT OSZTÁLYOZOTT KAVICS SZÁLLÍTÁS

8-16 kavics. Ez a mosott, osztályozott kavics fajta nyolc-tizenhat milliméter szemnagyságú szemekből áll. Szállítom kerti dísznek, fal mellé esőfelverődés elleni rétegnek, kerti tavak aljzatához.

16-32 MOSOTT OSZTÁLYOZOTT KAVICS SZÁLLÍTÁS

16-32 kavics. A tizenhat és harminckettő milliméter átmérőjű osztályozott, mosott kavicsokat tartalmazó kavics fajta szállítása lehetséges különféle díszítő funkciókhoz, tetőszigeteléshez terhelő rétegnek, kerti tóba meder kialakításhoz, dréncsőre szűrőrétegnek vagy szikkasztóba.

24-40 MOSOTT OSZTÁLYOZOTT KAVICS  SZÁLLÍTÁS

24-40 kavics. Huszonnégy és negyven milliméter átmérőjű mosott, osztályozott kavics. Szikkasztógödör kibéleléséhez a ház körüli és kerti díszítéshez, drain csövezéshez szállítom.

KULÉ KAVICS SZÁLLÍTÁS

A kulé kavics felhasználása. Az egyetlen kavics fajta ami nincs frakcióba sorolva, mivel kulé kavics a sóder kitermelése utáni első lépcsőben kerül rostálásra. A kulé kavics mérete harminc és hatvanöt milliméter vagy esetenként nagyobb szemeket tartalmaz. A kulé kavics szárazon osztályozott anyag ezért tartalmazhat valamennyi agyagot, homokot. Bármilyen felhasználási célra szállítom a fentebb felsorolt kavicsok alkalmazásai közül, viszont térkő alá feltöltésre nem alkalmas a kerek formája miatt folyamatosan elmozog. A kulé kavics lerakása legalább két rétegben történjen, hogy a kavicsok átfedjék egymást. A kulé kavics terítése előtt a talajra érdemes geotextilt fektetni, hogy a kavicsok között ne hajtson ki a gaz vagy drénezésnél a föld ne folyjon be a kavicsok közé.

VÖRÖS KAVICS, DÍSZKAVICS, SÉTÁNYKAVICS SZÁLLÍTÁS

Ez a díszkavics a lesencetomaji bányából származó gyöngykavics. A díszkavics ár tekintve, hogy messziről kerül kiszállításra eltér a többi mosott kavics árától. Négy-nyolc milliméter átmérővel rendelkezik. Színe vörös, vörösesbarna. Sétányok, kertek díszes járófelületéhez szállítom.

Mosott kavics ár 8-16 mm szállítás. Gyöngykavics ár szállítás 4-8 mm. Kulé kavics szállítás ár Vörös kavics, díszkavics szállítás. Mosott kavics szállítás ár 16-32 mm.

KAVICS SZÁLLÍTÁS, I. II. III. IV. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.  KER, KERÜLET, ANGYALFÖLD, ZUGLÓ, KŐBÁNYA, PESTSZENTIMRE, ÚJPEST, PESTERZSÉBET, ÓBUDA, BÉKÁSMEGYER, ÁRPÁDFÖLD, BUDAFOK, CINKOTA, CSEPEL, MÁTYÁSFÖLD, RÁKOSKERESZTÚR, RÁKOSPALOTA, FÓT, DUNAKESZI, ÜRÖM, BUDAKALÁSZ, ECSER, MAGLÓD, PÉCEL, BUDAKESZI, POMÁZ, BUDAÖRS, CSÖMÖR, NAGYTARCSA, KISTARCSA, KEREPES, SZILASLIGET.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.