Nagyméretű kulé kavics ár Budapest

NAGYMÉRETŰ KULÉ KAVICS SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ÁR

+3630/9775-118

A NAGYMÉRETŰ KULÉ KAVICS ÁR ÉS SZÁLLÍTÁS, AMI HÁROM OLDALRA BILLENTHETŐ PLATÓS, MAXIMUM EGYSZERRE 5 m3 KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK A BUDAPESTI KERÜLETEKBE VAGY AZOK KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, CSAKIS ÖMLESZTVE. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT TELEFONON A GYORS ÉS PONTOS RENDELÉS SZÁLLÍTÁS MIATT.

Mint a neve is mutatja ez a kavics fajta nagyméretű kavics szemeket is tartalmaz, amik, akár két öklömnyi nagyságúak is lehetnek. Igen vadregényes felületeket lehet a segítségével kertekben kialakítani a változatos nem homogén szemnagyságának köszönhetően. Nem használható fel viszont gépkocsik alá behajtónak vagy parkolónak, mivel a kerek alakú kavicsok nem képesek összekapaszkodni, így azok belesüllyednek.

A kulé kavics nem osztályozott nem mosott kavics fajta. A sóder kitermelése után az első lépcsős száraz rostálás után keletkezik. Előfordulnak a kavicsszemek között különböző szennyeződések agyag vagy homok, kisebb kavicsok. Viszont ezek nem befolyásolják a felhasználhatóságát. Slaggal ezek eltávolíthatók. Három és hat centis szemeket tartalmaz, de előfordulnak benne akár tíz centi vagy annál nagyobb szemek is. Színe vegyes sárga és vagy szürke. Felhasználható  szikkasztó gödörbe, drénezéshez, díszítéshez, árkok feltöltéséhez. Kavicsokról bővebben KAVICS FAJTÁK.

KULÉ KAVICS ÁR BUDAPEST

Fontos, hogy a kulé kavics ár a lehetőségekhez képest alacsony legyen, ez mindegyik fél érdeke. Ezért a minőséget szem előtt tartva igyekszem olyan helyről beszerezni és kiszállítani az adott címre, ami lehet Budapesten vagy szomszédaiba, ahol ezek a feltételek adottak. Az oldalon megtalálható árak a valóságtól eltérhetnek, ezért a pontos kulé árért hívjon telefonon, ahol egyúttal meg is rendelheti a szállítást.

Kulé kavics Kulé kavics 16-32

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.