Kulé kavics

KULÉ KAVICS SZÁLLÍTÁS RENDELÉS +3630/9775-118

A KULÉ KAVICS SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BILLENTHETŐ PLATÓS, MAXIMUM EGYSZERRE 5 m3 KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK A BUDAPESTI KERÜLETEKBE VAGY AZOK KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, CSAKIS ÖMLESZTVE.

KULÉ KAVICS

A kulé kavics nem osztályozott nem mosott kavics fajta. A sóder kitermelése után az első lépcsős száraz rostálás után keletkezik. Előfordulnak a kavicsszemek között különböző szennyeződések agyag vagy homok, kissebb kavicsok. Viszont ezek nem befolyásolják a felhasználhatóságát. Slaggal ezek eltávolíthatók. Három és hat centis szemeket tartalmaz, de előfordulnak benne akár tíz centi vagy annál nagyobb szemek is. Színe vegyes sárga és vagy szürke. Felhasználható  szikkasztó gödörbe, drénezéshez, díszítéshez, árkok feltöltéséhez. Kavicsokról bővebben ITT.

KULÉ KAVICS ÁR

Fontos, hogy a kulé kavics ár a lehetőségekhez képest alacsony legyen. Ezért a minőséget szem előtt tartva igyekszem olyan helyről szállítani, ahol ezek a feltételek adottak. Az ára ITT érhető el.

KULÉ KAVICS 16-32

A 16-32 kulé kavics igazából nem is kulé, hiszen ez egy osztályozott, mosott kavics fajta, de a köznyelvben így szerepel.  A nevében a számok a kavicsok méretét jelölik milliméterben. Felhasználása széleskörű a kert díszítésétől, vízelvezetéshez, szikkasztó gödrök béleléséhez, kerti tavak medrébe, házalapba a szerelőbeton alá megakadályozandó a víz feljövetelét, lapos tető szigetelés terhelő, vízelvezető kialakításig. Színe lehet sárgás vagy szürke árnyalatú. 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.