0-24 sóder ár. Beton sóder Budapest.

0-24 SÓDER ÁR. A MEGFELELŐ SÓDER BETONOZÁSHOZ ÉS ALAPOZÁSHOZ

+3630/9775-118

0-24 SÓDER ÁR. EZT AZ ANYAGOT MEGRENDELHETI BUDAPEST EGÉSZ TERÜLETÉRE VAGY ANNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉD TELEPÜLÉSEIRE. EZEN MEGJELÖLT TERÜLETEN TÚL A SZÁLLÍTÁS NEM LEHETSÉGES. A BETON SÓDERT EGY MAXIMÁLISAN ÖT KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ HÁLOM OLDALRA BILLENTENI KÉPES TEHERGÉPKOCSIVAL SZÁLLÍTOM KI. A SZÁLLÍTOTT 0-24 SÓDER KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE RENDELHETŐ. RENDELÉSÉT TELEFONON VÁROM A GYORS ÉS HATÉKONY ÜGYINTÉZÉS ÉRDEKÉBEN, H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT. A SÓDER CSAK SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐ, SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG.

A 0-24 sóder a piacon elérhető legkedvezőbb árú sóder fajta, mivel ezt alkalmazzák az építőiparban a legtöbbet és előállítási költsége a legalacsonyabb. Mint a neve is mutatja nulla és huszonnégy milliméter közötti szemnagyságú kavicsokat tartalmaz homogén elosztásban a könnyű lehúzhatóság és a maximális beton szilárdság elérése érdekében. Beton sódernek is hívják, mert ha általános betonozáshoz van szükség sóderre, akkor ez a sóder a megfelelő. Továbbá ez a sóder alapozáshoz is nélkülözhetetlen. Az oldalon található sóder fajták-nál tájékozódhat.

BETON SÓDER

A 0-24 beton sóder alkalmas a különböző betonozási feladatok elvégzéséhez. Ehhez ad segítséget a szemnagyság a homogén egyenletes szemelosztás és, hogy a beton sóder mindig mosott, így ez teljesen agyagmentes, ami miatt ha benne lenne a beton struktúráját, erősségét erősen befolyásolná, lerontaná. Beton készítése előtt kérdezzen meg szakembert a szemnagyság és a hozzáadott cement arányával kapcsolatban. A nem megfelelő sóder felhasználása és a nem megfelelő cement mennyiség szintén ronthatja a beton stabilitását.

SÓDER ALAPOZÁSHOZ

Ha sóder alapozáshoz, akkor 0-24 sóder. Gyakorlatilag mindenhol ezt használják erre a célra. Egyenletes szemelosztásának, közepes szemnagyságának köszönhetően jól folyósítható és önthető a beton vasalat közé is befolyik. A 0-24 sóder az, ami nagyon erős alapja lesz épületének, hiszen ez egy osztályozott, mosott sóder fajta. Persze ehhez szükség van a megfelelő mennyiségű cement hozzáadásához is, amit szakember javaslatára adagoljunk a sóderhez, különben nem kapjuk meg a megfelelő erősséget vagy pazaroljuk a cementet.

0-24 SÓDER ÁR BUDAPEST

Az egyik legfontosabb tényező az ár mindenhol. Nincs ez másképp a 0-24 sóder esetében sem. Ez a sóder fajta az ár tekintetében a legolcsóbb betonozásra alkalmas sóder fajta. Mint mindennek az ára a 0-24 sóder ár is folyamatos mozgásban van. Ezért az oldalon található árak sem mindig fedik a valóságot. Ezért kérem tájékozódjon a pontos árak felől telefonon, ahol rendelését is egyúttal leadhatja Budapestre vagy a közvetlen szomszéd településeire.

Sóder 0-24 mm szállítás ár. Mosott osztályozott sóder szállítás ár 0-24 mm.

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.