0-16 sóder ár azaz sóder aljzatbetonhoz Budapest

A 0-16 SÓDER. FELHASZNÁLHATÓ ALJZATBETONHOZ ÉS BETONKOSZORÚ KÉSZÍTÉSÉHEZ

+3630/9775-118

A 0-16 SÓDER ÁR RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS BUDAPEST MINDEN KERÜLETÉBE ÉS KÖZVETLEN SZOMSZÉD VELE ÖSSZEÉRŐ TELEPÜLÉSEIRE.  RENDELÉS LEADÁSA H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT LEHETSÉGES TELEFONON. A KISZÁLLÍTÁS EGY LEGFELJEBB ÖT KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL VALÓSUL MEG, AMI HÁROM OLDALRA KÉPES BILLENTENI. A SÓDER CSAK SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐ, SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG.

A 0-16 sóder egy nagy tisztaságú mosott, osztályozott sóder fajta, ami felhasználása a közepes szemnagyságnak köszönhetően igencsak széleskörű a betonozási feladatok megoldásánál. A felhasználásával készült beton extra szilárd lesz. Persze ehhez szűkség van a minőségi cement megfelelő arányú hozzáadásának is. Leggyakrabban aljzatbeton készítésére vagy betonkoszorúk kiöntésére használják. Utóbbinál könnyen befolyik a betonvas szerkezet közé. Szemszerkezetét tekintve homogén, egyenletes elosztású. Ára kicsit magasabb, mint az alap sódereké. A többi sóderről info.

SÓDER ALJZATBETONHOZ

A 0-16 sóder aljzatbetonhoz a legkiválóbb választás. Nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik erre a feladatra. Mosott, osztályozott anyag, ami azt jelenti, hogy a szemszerkezet egyenletes, homogén, ezáltal kiválóan terül és könnyen lehúzható. A mosásnak köszönhetően semmilyen agyagot vagy egyéb szennyező anyagot nem tartalmaz, ami miatt a beton berepedezne. Öt és tíz centiméter közti vastagságban ajánlott felhasználni.

0-16 SÓDER ÁR BUDAPEST

A 0-16 sóder az ár tekintetében a felsőbb régióban helyezkedik el, mivel előállítása a kisebb szemszerkezet elérése miatt költségesebb. Mint bármely építőanyag ára a 0-16 sóderé is folyamatosan változik, ezért az oldalon látható árak nem mindig felelnek meg a valóságnak. Ezért az éppen aktuális árat telefonon tudom önnek elmondani, ahol rendelését is leadhatja Budapestre vagy közvetlen szomszédaiba.

Mosott sóder 0-16 mm ár szállítás. Mosott ossztályozott sóder 0-16 mm ár szállítás.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.