0-4 sóder ár a kétszer rostált sóder, esztrich sóder Budapest

0-4 SÓDER ÁR. MÁS NÉVEN A KÉTSZER ROSTÁLT SÓDER FELHASZNÁLHATÓ, MINT ESZTRICH SÓDER VAGY SÓDER TÉRKŐ ALÁ

+3630/9775-118

A 0-4 SÓDER, KÉTSZER ROSTÁLT ESZTRICH SÓDER SZÁLLÍTÁS, AMI ALKALMAS, MINT SÓDER TÉRKŐ ALÁ, HÁROM OLDALRA BILLENŐ, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 m3 KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY A VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE, KORREKT ÁRAKON. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT. A 0-4 SÓDER CSAK SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐ, SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG.

A 0-4 sóder frakció, amit mi szállítunk, európai szabvány szerint készült mosott, osztályozott anyag. Teljesen agyag és üledék mentes, ami biztosítja a belőle készülő beton statikai stabilitását. Ezt a sódert a szakma kétszer rostált sódernek is hívja, mert régen egy külön rostán keresztül az alap sódert még egyszer lerostálták. Ezen mosott sóder gyártása során a különböző szemnagyságú anyagokat rostálással osztályozzák, miközben magas nyomású vízsugárral mentesítik a nem kívánt szennyeződésektől. Mostanában előszeretettel használják esztrich beton készítéséhez, mivel finom szemszerkezete lehetővé teszi a könnyű pumpálást és teljesen simára lehúzható lesz a belőle készült beton. Fő felhasználása még, mint térkő alá sóder. A 0-4 sóder ár a sóderek mezőnyében a közepes árkategóriába tartozik. A különböző sóder fajták felhasználási területeiről a SÓDER FAJTÁK-nál olvashat.

SÓDER TÉRKŐ ALÁ

A 0-4 kétszer rostált sóder, mint sóder térkő alá, kiválóan alkalmas térkő ágyazati rétegként való alkalmazásra. Könnyen lehúzható egyenletes szemszerkezetű anyag, ami mosott, így nem tartalmaz agyagot és egyéb szennyeződést, miáltal a vizet átereszti. Fontos a megfelelő vastagság elérése, ami ne legyen több, mint három centiméter. Ha vastagabban terítik esetlegesen megsüllyedhet a rá helyezett burkolat.

ESZTRICH SÓDER

Az esztrich sóder az eljárásról kapta a nevét. Ami nem más, mint a beton el, vagy felpumpálása a munkaterületre, úgy, hogy ez a gép mielőtt eljuttatja a betont a felhasználási területre meg is keveri azt. Igen közkedvelt eljárás az építőiparban, hiszen egy helyről megoldható a betonozási feladat, mivel a kész beton csövön jut el a felhasználási területre. Nagyon fontos, hogy az esztrich sóder ne tartalmazzon a meghatározott szemnagyságnál nagyobb szemeket, mert az tönkreteheti a gépet.

KÉTSZER ROSTÁLT SÓDER

A kétszer rostált sóder a nulla-négyes sóder másik neve. Ez a név a régmúltból maradt fent. Amíg még nem voltak ilyen komoly sóder osztályzó gépek, mint manapság, addig ezt a sóder típust úgy tudták előállítani, hogy a már egyszer egy adott szemnagyságú sódert belerakták abba a rostáló gépbe, ami csak ezt a feladatot tudta ellátni. Ma már a korszerű gépeknek köszönhetően, minden sóder frakció egy folyamat részeként van előállítva, de a neve megmaradt. A kétszer rostált sóder felhasználható térkő ágyazati rétegnek, esztrich beton készítéshez, vastag vakolatok, vékony betonok előállításához.

0-4 SÓDER ÁR BUDAPEST

Alapvető üzleti érdekem megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb  0-4 sóder ár és a legjobb minőség biztosítása Budapest és szomszéd településeire és azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy szállítás után ön mint megrendelő maximálisan meg legyen elégedve. Sajnos, mint mindennek a 0-4 sóder ára is folyamatosan változik, ezért az oldalon található árak nem mindig aktuálisak, így nem minősülnek ajánlat tételnek. Pontos, aktuális 0-4 sóder árért hívjon telefonon.

kétszer rostált 0-4 sóder esztrich sóder, térkő alá sóder

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.