Rostált termőföld és rostált trágyás föld

ROSTÁLT TERMŐFÖLD ÉS ROSTÁLT TRÁGYÁS FÖLD SZÁLLÍTÁS RENDELÉS 
+3630/9775-118

A ROSTÁLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BORÍTÓ, MAXIMUM LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER  SZÁLLÍTÁSI KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

ROSTÁLT TERMŐFÖLD ÉS ROSTÁLT TRÁGYÁS FÖLD

A rostált termőföld elkészítésekor az alap termőföldet gépi erővel behelyezik egy forgó szitadobba, ahol a föld végighalad és a rögök fennakadnak a rosta belsején a másik végén pedig megjelenik a termék. Az így keletkezett finom szinte rögmentes, homogén fekete kerti föld alkalmassá válik pár centiméteres terítésbe gyepesítés előtt talaj kiegyenlítéshez, magas ágyás, emelt ágyás, virágládák feltöltéséhez. A rostált termőföld minősége az alap termőföldhöz képest nem változik csak a szerkezete lesz finomabb. A rostált trágyás föld előállítása teljesen azonos a sima rostált termőfölddel csak itt hozzáadnak egy az öt arányban marhatrágyát. Rostálni, csak csapadék mentes időben lehetséges. További termőföld fajtákról TERMŐFÖLD oldalunkon tájékozódhat.

ROSTÁLT TRÁGYÁS FÖLD ÁR ÉS ROSTÁLT TERMŐFÖLD ÁR

Alapvető üzleti érdekem a megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb rostált termőföld és rostált trágyás föld ár, a legjobb minőség biztosítása és, hogy azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy a rostált termőföld vagy a rostált trágyás föld szállítása után ön mint megrendelő maximálisan meg legyen elégedve és igazán egy szép kert ültető közegévé váljon.

                           rostált trágyás földrostált termőföld

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.