Rostált termőföld jellemzői ára és a rostált trágyás föld ára tulajdonságai

ROSTÁLT FÖLD ÉS VAGY ROSTÁLT TRÁGYÁS TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS RENDELÉS BUDAPEST
+3630/9775-118

A ROSTÁLT TERMŐFÖLD ÉS A ROSTÁLT TRÁGYÁS FÖLD SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BORÍTÓ, MAXIMUM LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER  SZÁLLÍTÁSI KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT TELEFONON TÖRTÉNIK A LEHETŐ LEGHATÉKONYABB KISZOLGÁLÁS ÉRDEKÉBEN. KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MŰVELÉSBŐL KIVONT FEKETE SZÍNŰ TERMŐFÖLDBŐL ÉS ÉRETT MARHATRÁGYÁVAL KEVERIK, ÁLLÍTJÁK ELŐ.

ROSTÁLT TERMŐFÖLD

A rostált termőföld elkészítésekor az alap termőföldet gépi erővel behelyezik egy forgó szitadobba, ahol a föld végighalad és a rögök fennakadnak a rosta belsején a másik végén pedig megjelenik a termék. Az így keletkezett finom szinte rögmentes, homogén fekete kerti föld alkalmassá válik pár centiméteres terítésbe gyepesítés előtt talaj kiegyenlítéshez, magas ágyás, emelt ágyás, virágládák feltöltéséhez. A rostált termőföld minősége az alap termőföldhöz képest nem változik csak a szerkezete lesz finomabb.

ROSTÁLT TRÁGYÁS TERMŐFÖLD

A rostált trágyás föld előállítása teljesen azonos a sima rostált termőfölddel csak itt hozzáadnak egy az öt arányban érlelt marhatrágyát ami nem büdös. Mielőtt azonban beraknák a dobrostába, előtte a rakodógép a kanalával homogénre összekeveri. Ez a keverék arány megfelel a hivatásos kertészek által meghatározott feltételeknek. Rostálni, csak csapadék mentes időben lehetséges. További termőföld fajtákról TERMŐFÖLD oldalunkon tájékozódhat.

ROSTÁLT TRÁGYÁS FÖLD ÁR ÉS ROSTÁLT TERMŐFÖLD ÁRA BUDAPEST

Alapvető üzleti érdekem a megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb rostált termőföld és rostált trágyás föld ár, a legjobb minőség biztosítása és, hogy azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre Budapest és szomszéd településeire, hogy a rostált termőföld vagy a rostált trágyás föld szállítása után ön mint megrendelő maximálisan meg legyen elégedve és igazán egy szép kert ültető közegévé váljon. Az itt látható rostált termőföld árak eltérhetnek a valós költségektől, ezért ajánlatnak nem tekinthető. A pontos árakért, kérem hívjon telefonon.

                           rostált trágyás földrostált termőföld

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.