Murva ár és bármilyen szemnagyságú murva szállítás rendelés Budapest

MURVA SZÁLLÍTÁS RENDELÉS +3630/9775-118

A MURVA SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BORÍTANI KÉPES, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE, KORREKT ÁRAKON. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

A FEHÉR MURVA, MURVA KŐ, MURVA KAVICS ÉS SZÁLLÍTÁS ÁRAK KISZÁMOLÁSÁHOZ HASZNÁLJA A LAP ALJÁN MEGTALÁLHATÓ KÖLTSÉGSZÁMÍTÓT VAGY KATTINTSON AZ ÁRLISTÁRA. EGYMÁS UTÁNI TÖBB FORDULÓ RENDELÉSEKOR A SZÁLLÍTÁS ÁRAKBÓL ESETENKÉNT ÁRENGEDMÉNYT ADOK. MURVA FAJTÁKRÓL KÉSZÜLT KÉPEKET TELJES MÉRETBEN ITT TEKINTHETI MEG.

MI A MURVA? A MURVA JELENTÉSE: Murvának hívjuk a dolomit vagy mészkőből előállított kőzúzalékokat. Színe összhatásában a fehér, de tartalmazhat sárgás és szürkés árnyalatú köveket, melyek azonban önmagukban nézve fehér színűek. A murva termékek felhasználása széles körű az útépítéstől a kert díszítéséig. 1 köbméter m3 murva 17 talicska forduló. egy m3 köbméter murva súlya 1,5-1,8 tonna frakciótól függően.

MURVA ÁR

Alapvető üzleti érdekem megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb murva ár és a legjobb  murva minőség biztosítása és azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy  a murva szállítása után ön mint megrendelő maximálisan meg legyen elégedve.

A MURVA SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ELŐTT A LENTI FELSOROLÁSBÓL KIVÁLASZTHATJA AZ ÖN SZÁMÁRA MEGFELELŐ MURVA SZEMNAGYSÁGOT.

ÁGYAZÓ MURVA SZÁLLÍTÁS 2-5 mm

2-5 murva. A kettő és öt milliméter szemnagyságú ágyazó murvát szállítom különféle térkő burkolatok ágyazatának kialakításához, ahol a vízelvezetés fontos szempont. Ez a murva frakció ugyanis nem tartalmaz port és ezáltal a vizet könnyedén vezeti el a térkő ágyazatán keresztül.

DÍSZMURVA, KERTI MURVA SZÁLLÍTÁS 5-12 mm

5-12 murva. Ez a fehér kerti murva, díszmurva frakció fél centiméter és másfél centiméter közötti szemnagyságú köveket tartalmaz. Más néven murva kavics. Ez a méretű murva a klasszikus kerti murva méret. Szállítom különböző kerti díszítő burkolathoz vagy nagy felületű térkövek, járólapok alá ágyazatnak. A kerti murva lerakása 5 és 10 cm vastagságban ajánlott.

KERTI MURVA 12-20 mm SZÁLLÍTÁS

12-20 murva. Kerti murva, díszmurva másfél és kettő és fél centiméter közötti szemű köveket tartalmaz ez a  fehér murva frakció. Szállítom önnek Ez a közepes szemnagyságú murva kocsibeálló, kocsifeljáró ideális mérete. itt a kerti murva lerakása 10-15 cm, kerti sétányok, növények alá díszítéshez vagy házak köré díszítő murvának. Az 5-12 milliméteres murvánál valamivel nagyobb murva kavics.

ÚTÉPÍTÉSI MURVA, POROS MURVA, TÖLTŐMURVA 0-20 mm SZÁLLÍTÁS

0-20 murva. A poros murva kőpor és maximum kettő és fél centiméter nagyságú murvakövek keveréke. Kiválóan tömöríthető murva a tömörítés hatására cementálódik beton keménységűre áll össze. Térkő alá feltöltő rétegnek, gépkocsi beállókhoz, utak építéséhez szállítom. A poros murva árak a többi murva fajtákhoz képest a legolcsóbbak.

FELTÖLTŐ MURVA, ÚTÉPÍTÉSI MURVA 20-55 mm SZÁLLÍTÁS

20-55 murva. Ez a murva kő kettő és max hat centiméteres köveket tartalmaz. Gyakorlatilag olyan mint a vasúti sínkő, csak fehér színű. Útépítéshez, térkő lerakásánál az alap réteg kialakításához, autó beállókhoz vagy járda betonozás előtti stabilizáló réteg kialakításához szállítom. A laza homokos altalajt stabilizálja.

Töltő murva, poros murva ár 0-20mm szállítás. Murva ár 20-55 mm szállítás. Murva szállítás 2-5mm, ágyazó murva ár. Kerti murva szállítás ár 12-20mm. Kerti murva ár szállítás 5-12mm.

MURVA SZÁLLÍTÁS, I. II. III. IV. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.  KER, KERÜLET, ANGYALFÖLD, ZUGLÓ, KŐBÁNYA, PESTSZENTIMRE, ÚJPEST, PESTERZSÉBET, ÓBUDA, BÉKÁSMEGYER, ÁRPÁDFÖLD, BUDAFOK, CINKOTA, CSEPEL, MÁTYÁSFÖLD, RÁKOSKERESZTÚR, RÁKOSPALOTA, FÓT, DUNAKESZI, ÜRÖM, BUDAKALÁSZ, ECSER, MAGLÓD, PÉCEL, BUDAKESZI, POMÁZ, BUDAÖRS, CSÖMÖR, NAGYTARCSA, KISTARCSA, KEREPES, SZILASLIGET.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.