0-8 sóder ár apró szemű sóder vékony betonhoz Budapest

0-8 SÓDER ÁR. ALKALMAZHATÓ VÉKONY BETON KÉSZÍTÉSÉHEZ APRÓ SZEMŰ SÓDER

+3630/9775-118

A 0-8  SÓDER ÁR. EZT AZ APRÓ SZEMŰ SÓDERT MEGRENDELHETI H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT BUDAPESTEN VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉD TELEPÜLÉSEIRE. SAJNOS AZ EZEKEN KÍVÜL ESŐ HELYEKRE A NEM TUDOK KISZÁLLÍTANI. MEGRENDELÉSÉT, KÉREM TELEFONON ADJA LE A GYORS ÉS HATÉKONY ÜGYINTÉZÉS ÉRDEKÉBEN. EGYSZERRE MAXIMÁLISAN ÖT KÖBMÉTERT TUDOK KISZÁLLÍTANI EGY HÁROM OLDALRA BILLENŐS TEHERGÉPKOCSIVAL. A 0-8 SÓDER CSAK SZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT RENDELHETŐ, SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG.

0-8 sóder, apró szemű sóder betonozáshoz használt homokos kavics. Ezt a mosott, osztályozott sóder kiválóan alkalmas vékony aljzatbeton készítéshez, mivel szemszerkezete teljesen homogén és apró szemű, ezért kiválóan terül és nagyon erős, tartós beton készülhet belőle az átlagosnál vékonyabb rétegben is. Ez a nagyon apró szemnagyságú anyag esztrich gép által előállított betonhoz, úsztatott födém kiöntéshez, padlófűtéssel szerelt födém lebetonozáshoz a leginkább megfelelő, ahol számít a jó kitöltési képesség és vékonyan kell a betont teríteni. Ez a betonozási alapanyag, ahogy a neve is mutatja, nulla és nyolc milliméter közötti teljesen homogén elosztású, apró szemszerkezetű osztályozott, mosott homokos kavics típus. Még több sóder.

0-8 SÓDER ÁR BUDAPEST

A 0-8 sóder ár befolyásoló tényezője az apró szemszerkezete. Ez miatt a sóderek piacán a felsőbb szinten foglal helyet. Természetesen azon dolgozom, hogy a lehető legkedvezőbb árat tudjam biztosítani megrendelőimnek Budapest minden kerületébe és szomszédaiba. A honlapon feltüntetett  anyagár a valóságtól eltérhet, ezért ajánlattételnek nem minősül. Pontos összegekért, kérem telefonon tájékozódjon.

0-8 mm sóder szállítás ár. Mosott sóder szállítás ár 0-8 mm. Estrich sóder ár.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.