Trágyás termőföld

TRÁGYÁS TERMŐFÖLD RENDELÉS: +3630/9775-118

A TRÁGYÁS TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁST, HÁROM OLDALRA BORÍTANI KÉPES, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL OLDJUK MEG BUDAPESTI KERÜLETEKBE VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEKRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE, KORREKT ÁRAKON.

TRÁGYÁS TERMŐFÖLD

A mi általunk szállított trágyás termőföld magsas minőségi mutatókkal rendelkező alap termőföldhöz egy az öt arányban érett marhatrágyával dúsított termék. Jellemzője az igen magas tápanyag tartalom, mely alkalmassá teszi különböző kertészeti, kertépítési feladatok elvégzéséhez. magas ágyás feltöltő anyaga, konyhakert kialakítása, növények ültetése, meglévő silány termőképességű talaj feljavítására. igény szerint ledaráltatjuk önnek, hogy vékonyabb talajkiegyenlítéshez gyepesítéshez is fel tudja használni. További termőföld fajtákról ITT tájékozódhat.

TRÁGYÁS TERMŐFÖLD ÁR

Alap, hogy a megrendelő számára a lehetőségekhez képest és a minőség teljes szem előtt tartásával a legjobb trágyás termőföld ár biztosítása és korrekt szállítási díjak megállapítása, hogy ön szolgáltatásunkkal teljes mértékben elégedett legyen. Az árakhoz kattintson IDE.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.