Marhatrágyával kevert trágyás termőföld ár Budapest

TRÁGYÁS TERMŐFÖLD ÁR MARHATRÁGYÁVAL, TRÁGYÁZOTT FÖLD MAGAS TÁPANYAG TARTALOMMAL

+3630/9775-118

A TRÁGYÁS TERMŐFÖLD ÁR ÉS SZÁLLÍTÁS, AMIT EGY HÁROM OLDALRA BORÍTANI KÉPES, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ BILLENŐPLATÓS TEHERGÉPKOCSIVAL OLDJUK MEG BUDAPESTI KERÜLETEKBE VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEKRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE, KORREKT ÁRAKON.

A mi általunk szállított trágyás termőföld magsas minőségi mutatókkal rendelkező alap termőföldhöz egy az öt arányban érett marhatrágyával dúsított termék. Jellemzője az igen magas tápanyag tartalom, mely alkalmassá teszi különböző kertészeti, kertépítési feladatok elvégzéséhez. magas ágyás feltöltő anyaga, konyhakert kialakítása, növények ültetése, meglévő silány termőképességű talaj feljavítására. igény szerint ledaráltatjuk önnek, hogy vékonyabb talajkiegyenlítéshez gyepesítéshez is fel tudja használni. A trágyázott föld a legjobb választás lehet kertjébe. Igény szerint ledaráltatom, lerostáltatom a finomabb szerkezet és könnyebb eldolgozhatóság érdekében. További termőföld fajtákról kattintással tájékozódhat.

TRÁGYÁS TERMŐFÖLD ÁR BUDAPEST

Alap, hogy a megrendelő számára a lehetőségekhez képest és a minőség teljes szem előtt tartásával a legjobb trágyás termőföld ár biztosítása Budapesten és közvetlen szomszédaiba és korrekt szállítási díjak megállapítása, hogy ön szolgáltatásunkkal teljes mértékben elégedett legyen, kertje pedig az ebbe a földbe ültetett növényektől zöldeljen. A trágyás föld ára is sajnos folyamatosan változik, ezért az itt található árak esetlegesen nem fedik a valóságot. Pontos árakért, kérem hívjon telefonon.

marhatrágya trágyás termőföldhöz trágyás föld trágyás termőföld

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.