5-12 kerti murva ár fehér murva azaz a dísz murva Budapest

5-12 MURVA, FEHÉR SZÍNŰ KERTI DÍSZ MURVA ÁRA ÉS FELHASZNÁLÁSA

+3630/9775-118

KERTI MURVA ÁR. 5-12 FEHÉR DÍSZ KERTI MURVA FAJTÁT RENDELÉSRE KISZÁLLÍTOM ÖNNEK BUDAPEST BÁRMELY KERÜLETÉBE VAGY ANNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉD VALAMELY TELEPÜLÉSÉRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE EGY HÁROM OLDALRA BILLENŐ TEHERAUTÓVAL, EGY FORDULÓBAN LEGFELJEBB ÖT KÖBMÉTERT. RENDELÉSÉT TELEFONON ADHATJA LE H-P 6-18 ÓRA KÖZT.

Ez a dísz murva felhasználható minden fajta járófelület kialakításához a kertben. Előnye az egyenletes szemeloszlás, ami lehetővé teszi a rajta való járást a kutyák talpát sem bántja. A fehér murva színe összességében fehéret mutat, de előfordul benne szürkés vagy sárgás színű kő is, amit ha kiemelünk, önmagában fehér színű. 5-12 közötti szemnagyságú szemeket tartalmaz. Teljesen pormentes. Ára az előállítási költsége miatt a murvák közt a magasabb szinten van. Infó a többi murváról.

5-12 KERTI MURVA ÁR BUDAPEST

Az 5-12 kerti murva ár a többszörös rostálás miatt nem a legolcsóbb, de természetesen próbálom a legkedvezőbb megoldást nyújtani megrendelőim számára. Az itt megtalálható 5-12 murva ár a valóságtól esetleg eltérhet a folyamatos árváltozások miatt. Ezért nem tekinthetőek ajánlatnak. Az aktuális árat telefonon tudom önnek elmondani, ahol egyben megrendelését is leadhatja Budapesten vagy közvetlen környékén.

Kerti murva ár szállítás 5-12 mm. Kerti murva szállítás ár fehér 5-12 mm.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.