0-20 murva ár vagyis a poros murva térkő alá Budapest

0-20 MURVA MÁS NÉVEN A POROS MURVA VAGY TÖLTŐMURVA SZÁLLÍTÁS RENDELÉS ÁR TÉRKŐ ALÁ MURVA

+3630/9775-118

A POROS MURVA 0-20 ÁR. SZÁLLÍTÁSA HÁROM OLDALRA BORÍTHATÓ RAKFELÜLETŰ, EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ TEHERAUTÓVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN BELÜL VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEKRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

A 0-20 murva vagy ahogy szakzsargonban hívják poros murva vagy más néven töltőmurva. Mint a nevében is benne van ez a murva frakció tartalmaz kőport is a maximum két centiméteres köveken kívül körülbelül negyven százalékban. De ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a poros murva a feladatát ellássa. A kövek közötti hézagokat kitölti, így tömörítés hatására cementálódik, ezzel egy homogén felületű kemény réteget képez. Így teszi alkalmassá utak alapjának feltöltéséhez vagy térkővel burkolt felületek alap rétegének kialakításához. Ez a murva ár szerint a legolcsóbb. A 0-20 murva súlya körülbelül 1600-1700 kilogramm/köbméter. Kattintson a többi MURVA FAJTÁK leírásához.

MURVA TÉRKŐ ALÁ

A 0-20 murva fajtának a legelső feladata a különböző térburkolatok stabil, tartós alapjának a biztosítása. De ahhoz, hogy ezt a kívánt tulajdonságot elérjük szükség van néhány dologra. Az első, hogy tájékozódjunk, milyen vastagságban rakjuk le a térkő alá a murvát. Ebben a tekintetben az a legjobb ha kikérjük ezzel foglalkozó szakember véleményét. Ugyan is ha az adott talajra túl vékonyan visszük fel, akkor vagy nem tud rendesen összetömörödni, vagy megsüllyed a ráhelyezett térkő. A második az altalaj előkészítése a megfelelő mélységben és azt is tömöríteni szükséges a fentebb említett okok miatt. Ehhez a feladathoz döngölő béka vagy lapvibrátor használatát javasolják a szakemberek.

0-20 MURVA ÁR A POROS MURVA ÁRA BUDAPEST

Alapvető üzleti érdekem megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb poros murva ár és a legjobb minőség biztosítása Budapest és közvetlen szomszéd településein és azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy ön mint, megrendelő maximálisan elégedett legyen. De sajnos a mai világban a 0-20 murva ár is folyamatosan változik. Igyekszünk az árakat napra készen tartani, de ez sajnos nem mindig sikerül. Ezért ezek az árak tájékoztató jellegű irányárak. Az aktuális árakért és szállítási díjakért, kérem hívjon telefonon.

A MURVA TÖMÖRÍTÉSE

Mielőtt a térkövet leraknánk fontos a megfelelő előkészítés, amit ha magunk csinálunk, mindenképp kérjük ki szakember útmutatását. A megfelelő mélységű tükör kiásása után a tükör felületét is tömöríteni kell, ehhez két megfelelő eszköz áll a rendelkezésre a döngölőbéka, ami ehhez a feladathoz ideálisabb és a lapvibrátor. Az erre rákerülő murvát célszerű lapvibrátorral tömöríteni a sima felület eléréséhez. A 0-20 murva tömörítése tizenöt centiméter vastagságonként történjen.

MURVA VAGY ZÚZOTT KŐ?

Természetesen alap helyzetben, amit a tervező előírt. De egy otthoni kocsibeálló vagy kocsibejáró elkészítéséhez, amennyiben a felületre térkő is lesz lerakva bőven elég a murva is, hiszen teherbírásban ezen a szinten nincs különbség. Viszont teljesen más ha a kialakítandó felületre nem kerül burkolat, hanem a murva vagy zúzott kő látható marad. Ebben az esetben leginkább esztétikai szempontok lépnek előtérbe. A murva és a zúzott kő is ugyanazokban a szemnagyságokban kaphatók.

0-20 murva poros murva

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.