2-5 murva ár vagyis az ágyazó murva Budapest

AZ ÁGYAZÓ MURVA, MÉRETE ALAPJÁN 2-5 MURVA ALKALMAZÁSA,

+3630/9775-118

2-5 ÁGYAZÓ MURVA ÁR. RENDELHETŐ BUDAPEST BÁRMELY KERÜLETÉBE VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDAIBA SZÁLLÍTÁSSAL. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT TELEFONON. A SZÁLLÍTÁS EGY HÁROM OLDALRA BILLENŐS TEHERAUTÓVAL TÖRTÉNIK. MAXIMÁLIS KAPACITÁS EGY FORDULÓBAN ÖT KÖBMÉTER

A 2-5 murva egy pormentes osztályozott murva fajta, ami teljesen kiegyenlített szemelosztású homogén anyag. Ezen tulajdonságok miatt elsősorban, mint ágyazó murva kiválóan alkalmas. Mivel nagyon fontos, hogy vékonyan, teljesen simára le lehessen húzni és a csapadék vizet áteressze. Javasolt terítési rétege kettő-három centiméter vastag legyen. Nagy teherbírással rendelkezik. Murvákról info.

2-5 ÁGYAZÓ MURVA ÁR BUDAPEST

Az ágyazó murva egy elég speciális anyag, ráadásul igen apró szemű, de tiszta murva. Ezért a murvák tekintetében a felső kategóriában helyezkedik el. A 2-5 murva ára is, mint minden hasonló építési alapanyag ára is folyamatosan változik. Ebből kifolyólag az itt található árak eltérhetnek a valóságtól. Aktuális árakért kérem hívjon telefonon, ahol rögtön rendelhet is Budapest vagy szomszéd településeire.

Murva szállítás 2-5 mm. Ágyazó murva ár. Ágyazó murva ár 2-5 mm szállítás.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.