Kerti murva 12-20 ár Budapest kocsibejáró murva

12-20 MURVA ÁR ÉS ANNAK FELHASZNÁLÁSA, MINT MURVA KOCSIBEÁLLÓHOZ

+3630/9775-118

KERTI MURVA 12-20 ÁR. A SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BORÍTANI KÉPES, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

A 12-20 kerti murva anyaga mészkő vagy dolomit. Színe hófehér, tört fehér, sárgás vagy szürkés árnyalatú. Kitermelése bányákban történik robbantással, majd rostálással. Az osztályozás közben a nem megfelelő nagyságú szemek és a köztük lévő kőpor kiesik és így kapjuk meg a végén a pormentes terméket. Mint murva kocsibeálló készítéséhez a legalkalmasabb, de felhasználhatja a kert bármely részén. Ára szerint a nagy tisztasága és előállítási költsége miatt magasabb, mint a többi murva fajtáé.

A többi murva fajtáról ITT tájékozódhat.

KOCSIBEJÁRÓ MURVA

A legjobb murva kocsibeállóhoz. Leginkább erre használják, mivel a közepes szemnagyságának köszönhetően nem ragad bele a kerékbe és a cipők talpába. Egyenletes szemeloszlásának köszönhetően viszont kényelmes rajta a járás és igen tetszetős a belőle kialakított felület. A kocsibejáró murva pont a megfelelő arányban tartalmaz kőszemeket, így erősen összekapaszkodnak, miközben vízáteresztő képességét megőrzi.

12-20 MURVA ÁR BUDAPEST

A 12-20 murva ár köbméterben van meghatározva. Rendelhet egész vagy fél köbméteresével. Szállítással együtt Budapest kerületeibe vagy közvetlen szomszédaiba. Az oldal legalján található költségszámító segítségével gyorsan kiszámolhatja mennyibe kerül önnek a kiválasztott mennyiség fuvarral. Ez után megrendelését, kérem telefonon adja le. Mivel ez a termék elsősorban díszítő eleme a kertnek és környezetének, így itt a minőség az első. De természetesen törekszem rá, hogy ezen szempont mellett az ár a lehető legjobb legyen, hogy ön elégedett legyen az anyag kinézetével és a a szolgáltatással.

Kerti murva ár szállítás 12-20 mm. kerti murva

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.