Rostált termőföld

ROSTÁLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS RENDELÉS 
+3630/9775-118

A ROSTÁLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BORÍTÓ, MAXIMUM LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER  SZÁLLÍTÁSI KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE.

ROSTÁLT TERMŐFÖLD

A rostált termőföld elkészítésekor az alap termőföldet gépi erővel behelyezik egy forgó szitadobba, ahol a föld végighalad és a rögök fennakadnak a rosta belsején a másik végén pedig megjelenik a termék. Az így keletkezett finom szinte rögmentes, homogén fekete kerti föld alkalmassá válik pár centiméteres terítésbe gyepesítés előtt talaj kiegyenlítéshez, magas ágyás, emelt ágyás, virágládák feltöltéséhez. A rostált termőföld minősége az alap termőföldhöz képest nem változik csak a szerkezete lesz finomabb. Rostálni, csak csapadék mentes időben lehetséges. További termőföld fajtákról ITT tájékozódhat.

ROSTÁLT TERMŐFÖLD ÁR

Alapvető üzleti érdekem a megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb rostált termőföld ár a legjobb minőség biztosítása és, hogy azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy a rostált termőföld szállítása után ön mint megrendelő maximálisan meg legyen elégedve. Az árakhoz kattintson IDE.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.