Darált termőföld

DARÁLT TERMŐFÖLD RENDELÉS +3630/9775-118

A DARÁLT TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BILLENŐ, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 m3 KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN BELÜL VAGY VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE, KORREKT ÁRAKON.

DARÁLT TERMŐFÖLD

A natúr termőföldet a rakodógép bele teszi a föld darálóba, ami ezután egy dupla rotációs kapasoron halad át futószalag segítségével. Az így kapott darált termőföld kisebb darabokat tartalmaz, de teljesen homogén, kiválóan kezelhető, könnyen teríthető. A darált termőföld alkalmas minimálisan négy-öt centiméteres feltöltéshez, meglévő talajszint kiegyenlítéséhez, magas ágyásba, növények ültetéséhez. Igény szerint trágyával, tőzeggel vagy komposzttal dúsítható. Szállítása csapadékos időjárás esetén nem lehetséges. További termőföld fajtákról ITT tájékozódhat.

DARÁLT TERMŐFÖLD ÁR

Alapvető üzleti érdekem megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb darált termőföld ár és a legjobb minőség biztosítása és azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy szállítás után ön mint megrendelő maximálisan elégedett legyen. Az árakhoz kattintson IDE.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.