Mosott sóder

MOSOTT SÓDER SZÁLLÍTÁS RENDELÉS +3630/9775-118

A MOSOTT SÓDER SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BILLENŐ, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 m3 KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN VAGY A VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEIRE, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE, KORREKT ÁRAKON. RENDELÉS FELVÉTEL H-P 6-18 ÓRA KÖZÖTT.

MOSOTT SÓDER

Minden sóder frakció, amit mi szállítunk, európai szabvány szerint készült mosott, osztályozott anyag. Teljesen agyag és üledék mentes, ami biztosítja a belőle készülő beton statikai stabilitását. A mosott sóder gyártása során a különböző szemnagyságú anyagokat rostálással osztályozzák, miközben magas nyomású vízsugárral mentesítik a nem kívánt szennyeződésektől. Méretük a benne található kavics szemnagyság megadásával tól-ig, milliméterben történik.  A különböző sóder fajták felhasználási területeiről a SÓDER FAJTÁK-nál olvashat.

 

Mosott sóder fajták:

kétszer rostált sóder

0-4 mosott sóder

0-8 mosott sóder

0-16 mosott sóder

0-24 mosott sóder

MOSOTT SÓDER ÁR

Alapvető üzleti érdekem megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb  mosott sóder ár és a legjobb minőség biztosítása és azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy szállítás után ön mint megrendelő maximálisan meg legyen elégedve.

mosott sóder mosott sóder, agyagmentes sóder

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.