Mosott kavics

MOSOTT KAVICS SZÁLLÍTÁS RENDELÉS +3630/9775-118

A MOSOTT KAVICS SZÁLLÍTÁS, HÁROM OLDALRA BORÍTANI KÉPES, MAXIMUM EGYSZERRE LEGFELJEBB 5 KÖBMÉTER KAPACITÁSÚ TEHERGÉPKOCSIVAL TÖRTÉNIK BUDAPESTEN BELÜL VAGY A VELE KÖZVETLEN SZOMSZÉDSÁGÚ TELEPÜLÉSEKEN, KIZÁRÓLAG ÖMLESZTVE.

MOSOTT KAVICS

A mosott kavics készítése folyamán a különböző méretű kavicsszemek ahogy a megfelelő nagyságú rostán keresztül átjutnak közben magas nyomású vízsugárral mossák, hogy a hozzájuk tapadt mindenféle szennyeződések, mint például a homok szemek és elsősorban az agyag eltávolításra kerüljenek. Ezen folyamat végén megkapjuk a nagy tisztaságú mosott kavicsot. A színe lehet összhatásában sárga vagy szürke. A felhasználási területe sokrétű. Alkalmas dréncső köré szűrőrétegnek, szikkasztó gödör kibélelésére, játszóterek talajának terítésére, épületek lábazata mellé díszítésnek és megakadályozandó a csapadék falra felverődését, kerti tavak medrébe, növények köré mulcsozás jelleggel. Méreteik milliméterben vannak megadva tól-ig. További kavics információk ITT találhatóak.

MOSOTT KAVICS FAJTÁK

gyöngykavics

4-8  mosott kavics

8-16 mosott kavics

16-32 mosott kavics

24-40 mosott kavics

MOSOTT KAVICS ÁR

Alapvető üzleti érdekem megrendelőim számára a lehető legkedvezőbb mosott kavics ár és a legjobb minőség biztosítása és azt korrekt áron szállítsam ki pontos határidőre, hogy  a kavics szállítása után ön mint megrendelő maximálisan elégedett legyen. Az árakhoz kattintson IDE.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.